I tisdags var det sjuktransport till sjukgymnasten på ortopeden. Akki har haft ont i foten som också varit rejält uppsvullen och mörkblå på sidorna. Läkare tillkallades och det blev remiss till röntgen för att undersöka om något ytterligare var brutit. Innan det ett par timmar senare var dags för besök på lungkliniken unnande Akki och jag oss en god lunch på Konsthallen.

På kvällen var det dags för ”di Blåe” att försöka matcha Chelsea. Det blev bara 1-0 i baken trots att det i huvudsak var spel mot ett mål. Även om MFF är en underdog rent fotbollsmässigt har de en av de bästa och mest hängivna hejarklackar som hörs vida kriöpa ng. Det värmer rejält i den kyliga höstkvällen.

Efter påstötning, eftersom remissen blivit liggande, blev det i torsdags sjuktransport till röntgen. Inga ytterligare frakturer tack och lov.

Nu ser vi framemot Mårten och gås i Höllviken. Idag lyckades jag packa in först Akki i bilen och sedan rullstolen. Det gick efter lite meckande bra. Först bar det iväg till butiken för att inhandla två förbeställda gäss och två pumpor för de karaktärssvaga som språngvägrar svartsoppa till förrätt. En sväng ner till Höllviken för att leverera gässen och sedan tillbaka för kalops på ”kvarteskrogen”. Kalops är en utmärkt rätt för storkök. Vi får sikta in oss på den typ av rätter på kvarterskrogen och när det inte regnar på tvären ta en promenad med rullstolen till näringsställen runt Triangeln.