Rutinerna har ännu inte återgått till den vanliga lunken. Strandpromenaderna har inte kommit igång förrän idag i huvudsak beroende på en efterhängsen influensa med vidhängande feber. Ett antal besök på IKEA, Hornbach, Golvpoolen och tillverkare av granitskivor har dock gått att genomföra tack vare Alvedon. Vi har också hunnit med att få lägenheten inspekterad av bostadsrättsföreningen, gett hantverkarna fysisk tillgång till lägenheten, köpa lägenheten med delvis lånade pengar samt ”inviga” den tillsammans Anki och Kerstin.

Min Litteraturjunta har påbörjat sitt nya läsår, Akki har hälsat på Ingrid (jag nödgades avstå på grund av influensa – men ska snart kompensera), dörrar till dusch- och badrum är beställda liksom ett handfat – och mer lär det bli.
Jag räddades i lördags från tv-programmet som står på rutinens och urinens brant när grannkanalen först hade en och en halv timme Count Basie direkt följt av två timmar Miles Davis. Det var en melodifestival där musiken inte behöver backas upp av dansare, lasershower och annat för att dölja andra brister.
Anki och Akki satte sig i går strax efter lunch på tåget norrut först mot Stockholm där det blev byte för tåg mot Boden. Tre timmar försenade anlände de till Boden. Där lär SJ ha satt in en extrabuss till målet Jokkmokk.