För några dagar sedan misslyckades jag tydligen med att skapa ett blogginlägg. Det försvann uppenbarligen när jag gjorde en redigering i det.

Inlägget handlade om vårt nyöppnade kattpensionat och en katt – Tigris – som klarat sig bra helt ensam när pensionatsägarna var på “nattmatch” MFF-Chelsea tillsammans med Jens som givetvis kom på besök. Kattägarna – med blådåren Ola – som aldrig brukar missa en match – var på väg till Alperna. Akki kunde hänga med eftersom Ingrid hade haft en ansträngande dag.

Det var givetvis långkalsonger, bomullströjor, koftor och för min del ”lånta fjädrar” i form av en vildmarksutstyrsel. Det var god, hög stämning och riktigt bra fotboll av ”di Blåe”. Tyvärr inte tillräckligt bra. Fortsätter spelet så här under resten av våren ska vi åtminstone inte behöva ligga på tiondeplats när allsvenskan vänder i sommar. Vi kan kanske till och med nå final i Svenska cupen … ”men än så är det långt till vår …”

Efter de senaste dagarnas sol är det nu gråmulet och regnigt. Tigris håller sig inomhus och tiggande nära matskålen. Hen tycks inte ha förstått att det råder tiggeriförbud i Vellinge? (Kanske ska vi döpa om Tigris till Tiggis?) Det regniga vädret innebär att småfåglar ock ekorrar får lite andningspaus från Tigris. Jag slipper också att hjälpa henne ner när hon klättrat för högt upp i en av våra granar, som hon gjorde häromdagen.

Tigris har ännu inte fått något skrovmål – får MFF ett eller helst två skruvmål ikväll?