Är titeln på en journalistisk, skvalleraktig bok om svensk fotboll som jag fick av Loff igår under löfte om att den skulle gå vidare för läsning till åtminstone Ola och Jens.

Under många år har vi bl.a. anlitat ”Silver och form” (läs Torbjörn Henriksson) för att speja efter Elon A:s corpusarbeten som är ute på marknaden. Vi har handlat en del av honom vilket renderat oss ett antal VIP-biljetter till återkommande antikmässor.

Jag mindes väl turerna runt ”Lennart” 2010 och ”Bajen forever” och magnetröntgen. Det visade sig stå ”Djurgården är bäst” samt namnen Torbjörn, Anna, Ludvig och Leopold dvs. namnen på min silverspanare, hans fru och de båda sönerna. Han har nu bekräftat historien och ”bekänt” att det var för sönernas skull som då var små och höll på Djurgården. Eftersom han själv är född och uppvuxen i Malmö säger han sig egentligen vara Himmelsblå – så jag får väl tro honom? Synd att AIK:aren ”Lennart” lät utplåna originalet – det tycker inte Knutsson om! Det hade varit kul med Djurgården i bur på MFF:s museum.