Besöket på Cirkus på Djurgården blev en rejäl nostalgitripp och julafton – John Cleese kommenterade gamla höjdpunkter i Monthy Pyton, Fawlty Towers, Life of Brian och mer. Anarkismen, de sjuka och etniska skämten blandades med minnesord över de avlidna medarbetarna. T.o.m. Cleveland, Ohio uppmärksammades? Vad är det för skillnad mellan en condo i Cleveland och gonorré? ……..? Gonorré kan man bli av med!

Dagen efter blev en ny höjdpunkt – för Akki. Trädgårdsmässa. Akki hittade mycket. Jag hittade bara en enligt reklamen oöverträffad fälla för mördarsniglar. Däremot saknade jag ett effektivt medel mot ogräs i gräsmattan. Men det finns väl en särskild mässa för gräsmattor? En skilsmässa? En mässa som gör skillnad mellan gräs och ogräs?

I förmiddags, när jag tog min promenad, var det nästan julafton igen. Visserligen vräkte inte snön ner men det snöade i åtminstone tio minuter. Nu får vi bara hoppas att det blir julafton i Malmö också eftersom Djurgården är på besök. Det blir till att följa på tv:n här i Sundbyberg tillsammans med åtminstone Jens. Akki ska träffa sin kusin på VeteKatten.