Dagen inleddes med frukost hos oss tillsammans med Ola. Det var idag stor helgdag i Spanien av något oklart religiöst skäl. Det var förmodligen inte för att MFF kom på besök. Så det blev inga musée besök. Så vi strosade runt på en inte alltför imponerande loppmarknad i ett par timmar innan det var dags för en liten lunch – olika tapas och en öl. Det var en god början. Det skulle bli bättre innan det blev sämre. Innan det var dags för power-nap blev det besök på kafé.

Efter power-napen blev det paella på en kvarterskrog runt hörnet. Den var värd att vänta på – även om det innebar att vi missade den gemensamma marschen till stadion. Men vi tog en öl och såg MFF-supportrarna anlända. Det var god ordning och hög stämning. Mycket poliser, polishundar och ridande polis. Det var många kontroller och det tog tid att komma in och upp. Vi satt högt uppe och hade bra överblick. Om det fanns någon annan hejarklack på arenan än Malmös – så hörde åtminstone inte vi den.

Det är inte mycket att säga om matchen. Real Madrid är av bättre lag – avgjort mycket bättre. Jag är dock imponerad av supportrarna. Vi fortsatte att stötta MFF även när det var 8 mål i baken. Och applåderade laget efter matchens slut och hedrade särskilt Åge H med stående ovationer. Vilka andra supportrar gör det?

Efter dagens dubbla spanska pyttipanna – paella och 0-8 har vi Guernica att se framemot imorgon!