Åska, regn – ja ett riktigt busväder; då är det bara blådårar som tar ledigt från jobbet för att i ur och skur komma över biljetter till matchen i Paris. När alla MFF:s biljetter var sålda – började solen åter skina över Malmö.

Själv hade jag giltigt förfall för att inte ”offra” mig för att stå i kö. Ett sedan länge inbokat läkarbesök räddade mig för att utstå vädrets makter och ådra mig en olämplig förkylning inför USA-resan. Inom parentes (läkaren tyckte jag var frisk).

Efter dagens work-out (städning), försök att tillsammans med min läsplatteleverantör förgäves försökt få ordning på överföring av böcker från laptopen till läsplattan och att få ordning på min e-tidning (också misslyckat) återstår nu bara fredagens välförtjänta G&T. Sedan får jag hålla tummarna för att specialisterna på Adlibris och Sydsvenskan kan komma tillrätta med datorstrulet innan avresan till USA. PSG-MFF kan vi åtminstone följa på det pålitliga SR – och kanske på TV3 om det nu inte spärras i utlandet. Det finns åtminstone pålitliga supportrar på plats i Paris.