Skidsemestern 2015 är avklarad och inga brutna ben är inrapporterade!

Vi har spendereat en vecka i österrikiska Mayrhofen med Fredriks flickvän Oda och våra goda vänner i familjen Fors från Kulladal.

Turen påbörjades från Trelleborg i torsdagskväll med nattbåt till Rostock för att sedan köra genom Tyskland för att nå vår första övernattning i Alpbach. Turen på tyska autobahn genomfördes helt utan köer eller andra otrevliga överraskingar. Ungdomarna i baksätet utnyttjade tiden väl för sömn och musiklyssning.
Tidigt lördagmorgon hämtade vi ut liftkort och sedan vidare till skiduthyraren där vi efter ett smärre kaos och lite blodsutgjutning till slut stod i backen i god till innan lunch.
Äntligen på snö och pjäxorna fastspända! Första åken tog vi det alla lite lugnt, det gäller att lära känna både backar och ny utrustning.
Vädret? Solsken med några spridda moln, som skulle visa sig vara de sista vi såg på hela veckan.
Sedan lunch i backen, wienerschnitzel med wiessebier! En liten spillolycka från den äldste i sällskapet lyckades inte sänka humöret.
Efter ytterligare ett par åk var det dags att samla ihop oss för att ta oss till våra boenden, Oda och Fredrik för sig på ett litet Gasthaus en bit bort i byn, och vi andra i en lägenhet bara några minuters promenad från Penkenbahn. Allt till belåtenhet!

Veckans samlade bilder kan nås här