Så har solen kommit till St George Island. I går blev det ett par timmar på balkongen innan det var dags att tillaga och inmundiga de inhandlade red snapper filéerna. Vi blev inte lika röda som filéerna och lät oss väl smaka. Intill huset finns en liten damm där vi ibland hör grodorna kväka. Igår när vi kom hem från inköpsrundan såg vi plötsligt en häger i dammen. Nu väntar vi ivrigt på att den ska återvända så att vi kan få några bilder på den.

Idag har det varit den årliga ostronfestivalen i Apalachicola. Det var givetvis ett måste. Det var långa köer till alla de olika ostronstånden och en ännu längre kö till ölkranarna. Men det var mer än väl värt väntan för att få ostron för 1$ styck. Det var inte bara de sedvanliga råa ostronen utan bakade, grillade osv. Tio personer var heltidssysselsatta med att öppna ostron.

Det blev en osedvanligt god och riklig lunch.