Jetlagen är nu ett passerat stadium och vi har acklimatiserat oss väl. De inledande dagarna blev vi ordentligt solbrända vid stranden. Därför har de två senaste dagarnas molnighet och idag rejäla störtskur kommit väl till pass för shopping och besök på silver- och batikställen. Idag har vi hyrt bil med förare som tagit oss till Celuk, en utfärd på 5 timmar. Det var billigare än att ta taxi till Sturup.

Silverarbetena här är till helt övervägande delen mycket hantverksskickliga filigransarbeten – ringar, örhänge och hängsmycken. Fantastiska arbeten – men inte vår stil. I det jättelika utbudet hittade vi trots allt enstaka arbeten som eventuellt kan inspirera Akki till nya skapelser.

Hotellet här i Jimbaran Kupu Kupu har en utmärkt frukost. Akki väljer gärna det japanska alternativet med jag själv håller mig till juice, kaffe, scrambled eggs, tomat och någon baconskiva. Det finns en sushirestaurang där vi åt mycket gott igår kväll och idag på den ”reguljära” restaurangen utsökta måltider; Akki Fish Trio räkor, tunafish, pilgrimsmusslor allt på olika bäddar av risotto, jag valde en stor tunafish med pilgrimsmusslor på topp. Vi var båda mer än nöjda med våra val.

Det går ingen nöd på oss!