Så är då OS (äntligen) slut denna kalla och regniga sommar. Vi fick inte se det på plats i London trots ihärdiga försök. Veckorna har ryckts sönder av allt tv-tittande. Inte oväntat har 100, 200 och 4x100meters finalerna varit höjdpunkter. Det svenska handbollslandslaget har också bestått oss med spännande matcher. Det räckte tyvärr inte ända fram till guld men väl ett mycket välförtjänt silver.

Vi har dock hunnit med en visit i Stockholm och äntligen kommit till beslut avseende inglasning av altanen på Lilla huset. Men många böcker har inte blivit lästa, inte många besök på biblioteket och inget besök på Köpenhamns eller Ystads jazzfestivaler. Nästa år blir det bättring eftersom det inte är OS.

Nu får fokus ligga på MFF som just nu spelar i Borås mot tabellettan Elfsborg och som vanligt ligger MFF illa till och det slutade riktigt illa också. Det är nog inte aktuellt med ett besök i Stockholm i början av november

Dessbättre närmar sig surströmmingspremiären med stormsteg. Eftersom det i år är vår tur att stå för kalaset har vi i förmiddags gjort ett besök i Köpenhamn för att utnyttja den allt starkare svenska kronan och inhandlat nödvändigt dryckjom.