Det är nu näst sista kvällen häri Sri Lanka. V har gjort den sista lätt desparata shoppingen. Utbudet är verkligen inte överväldigande. En del av försäljarna kan som vanligt lite svenska och några har namn på någon svensk (kvinnlig) bekant. Vår hotellvärd fick en försenad julklapp av sitt svenska ex – ett par kalsingar!

Ännu har vi inte blivit väckta mitt i natten för att kolla när havssköldpaddorna kommer till stranden för att lägga ägg. Däremot fick vi i gårkväll uppleva när tre dagar gamla ungar sattes ut i Indiska oceanen. Det var ett drygt tiotal. En av dem kommer kanske att överleva oh i sinom tid återvända till stranden för att lägga ägg.

I förmiddags var jag hos den lokala frisören för att bli klippt. Jag (och Akki) är nöjda med resultatet och inte minst priset. Klippningen kostade 30 spänn. Det börjar bli dyrare och dyrare att bli klippt utomlands – men det kommer inte att hindra oss från att fly från mörker och kyla.