Om jag får lov att störa föräldrarna i sitt ostronätande skulle jag vilja berätta om VM-febern som håller på att etablera sig i Sverige. Fotboll?, näe, handboll!
De nya handbollshjältarna heter Mattias Andersson (många avgörande räddningar i kvällens match mot snabba Sydkorea), Jonas Källman, Oscar Carlén och Malmö/Lunda-kändisen Dalibor Doder!
Jag har nu köpt biljetter till familjen till söndagens matcher i Percys arena. Sverige är i praktiken redan klara för mellanrundan och med lite tur blir det drömmöte med Danmark:)

I övrigt är uterummets betongplattor sålda på Blocket och över 5 kubikmeter grus och jord är utgrävt och ivägskickat i container. Nu ska det in makadam, sättgrus och byasten. Bygglovet för uterum och carport låter fortfarande vänta på sig, Stadsbyggnadskontoret verkar ha peppat sin organisation att hålla kvar sina kunder så länge som möjligt.

Vårsäsongen för Husies P97 inleddes igår (efter nästan 2 veckors uppehåll) och idag lär de flesta grabbar ha ordentlig träningsvärk efter en hård träning som avslutades med 10 minuter 15/15, dvs 15 sekunder 80% löpning varvat med 15 sekunders gång. Dock tvingades Fredrik vila pga översträckt knä då han hjälpte till att gräva ur uterummet. Morgondagens träning ska dock inte vara i fara.

Snön är nu nästan bortsmält, eller rättare sagt omvandlad till is och vatten. Hoppas lite mer hinner ner i brunnarna innan kommande helgs minusgrader når oss!

/Nybogatans Eklundh