Gårdagens sarkastiska kommentarer om datorbranschen var möjligen något överdrivna. Efter kontakt med skrivarleverantören – HP – visade det sig att det förmodligen finns en drivrutin till skrivaren i den nya burken. Det “visste” inte försäljaren på JME som jag ville köpa en ny sladd av. Han ville kanske hellre sälja en ny skrivare? Vad vet en okunnig konsument? Så det blir till att skaffa en ny kabel.

Efter en del strul med kontakten mellan datorn och routern har datorn/pinnen äntligen hittat hittat varandra – dock har jag inte lyckats logga in på nätverket. Kanske behövs det en ny “pinne”?

Det ingick ett Office startpaket i datorn. I min enfald förstod jag inte att det var ganska elementärt. Mina gamla pp-dokument tycks inte gå att öpnna utan att jag köper en ny version. Jag får väl överväga att lägga dem i OpenOffice – även om en del gamla kollegor kanske inte kan öppna dem. Förhoppningsvis är ingen intresserad av gamla funderingar.

Annars är det en mycket bra “dagen efter” Matchen – det blir nog inte en lika bra “dagen efter” på lördag eftersom det är surströmming på lördag.