Idag har vi en en chans att vila ut lite. Jag har tagit en promenad i de backiga omgivningarna och kom hem rejalt svettig. Motion kan verkligen behovas efter en rejal frukost, tre ratters lunch och minst tre ratter till middag – dagligen. For att inte tala om allt vin.

Det har varit rejalt blasigt de senaste dagarna men det ar fortfarande mycket varmt – aven om det idag ar molnigt. Akki ar tillsammans med delar av det kvinnliga ressallskapet pa shoppingrunda inne i sjalva staden Stellenbosch. I morgon far vi vidare till Kapstaden.

Jag hade hoppats kunna bifoga nagra bilder – men det verkar inte som datorn kannar igen bildhanteringsprogrammetsmiley och jag vet inte om jag kan hitta det pa natet.

Vi har forstatt att det snoat en del i Sverige. Det har till och med omtalats i sydafrikansk tvsmiley men nastan inga kommentarer om vinter-OS pa hotellets tvutbud. Annars ar hotellet utmarkt.