På min födelsedag för att par dagar sedan tyckte jag att jag hade några funderingar att sprida. Nu är de som bortblåsta. Det är ju illavarslande att minnet börjar bli så dåligt. smiley En tröst kan i bästa fall vara att funderingarna inte var vare sig häpnadsväckande, originella eller ens viktiga. smiley Dock minns jag fortfarande uppvaktningen med sedvanlig sång från alla,farmors krans, gamla cementplattor och en ny sågbock som ersättare för den jag fick i 40-årspresent.

På födelsedagen blev Lilla huset till slut färdigmålat – väggen utanför Olas och Carinas inkl. gaveln till vedförrådet. Äntligen kunde den med sylvassa taggar försedda rosenbusken klippas och vikas undan så pass att jag kom åt att måla. Medan jag slet med att avsluta målningen slet – och sliter – Akki med sin metaanalys av inflytande- och miljöbeskrivningar av utvalda ”dagis.

Jag har redan hunnit hämta Johanna ett par gånger vid skolan. Hoppas Johanna tycker det är lika kul som jag – men glass är en oslagbar muta.

Igår var det en fin utflykt till Sövde flygplats och Malmö Segelflygklubb. Det blev många vackra småvägar dit med Ingrid och Anders. Smidis såg verkligen framemot att kunna utnyttja 70-årspresenten. Loff o Eva-Lis, Anna o Stefan med barn och givetvis Bibi. Vi var alla uppspelta och Jan lycklig som ett barn när han klev in i cockpitten och fick spänna på sig selarnna. Det blev en halvtimmes flygning med och utan motor. Det blev lax-, ost- och leverpastejklämmor med Linjeaquavite och öl. Vackert väder var det också! Vad kan man önska sig mer? Bättre minne!