Man ska inte ropa hej förrän man är i bäcken?

Vi kan visserligen numera se filmer – Chaplin, Bröderna Marx och Tati på tv via dvd – men spela in program det går inte trots flitigt läsande i manualer. Författarna till manualer behöver grundläggande skrivträning. De formulerar sig som om alla är införstådda med en mycket speciell terminologi. Problemet accentuerades ytterligare när jag kopplade in videospelaren på tvn i Lilla huset för att kolla vilka video som ska kopiaras till dvd. Inte heller det lyckades jag med. Men det är sannolikt en enkel match för barn och barnbarn.smiley Förhoppningsvis har jag fortfarande ett försteg när det gäller svensk kommunal och statlig organisering – även om fortfarande maximen: “Jag är fortfarande konfunderad över systemen – men på en högre nivå” gäller. (Citat fritt översatt från Carl Deutsch.) Så det blir lite om- och nykopplingsarbete för kommande gäster i Höllviken. Möjligen underlättar det om jag införskaffar lite nya sladdar – scart och hdmi?