Nyarsafton borjade med en harligt solig promenad till det sedvanliga shacket pa sodra stranden. Fram till lunch var det soligt och varmt vader. Efter lunchen borjade det mulna pa och vid fyratiden – nar vi bestamt oss for att promenera hem eftersom regnmoln tornade upp sig – sa borjade det regna riktigt rejalt. Vi blev genomsura – men fros egentligen inte eftersom det fortfarande var over 30 grader varmt. Det blev tuktuk hem till hotellet.

Sedan var det bara att avvakta nyarssupèn pa restaurang Papilion som “var” tuktukforare lyckats greja fram telefonnummer till. Det blev gaslever, pilgrimsmusslor, ankbrost (till mig) och pepparbiff (till Akki) och allt avrundat med en liten ostbricka och chckladmousse till dessert. Passande chilenskt vin till detta. Som tur var hade vi bord under tak – eftersom det regnade en stor del av kvallen – pa den mycket franskinspirerade krogen som lag inklamd i “red-light-district”. Ett glas champange till 12-slaget avslutade den blota dagen.

Vid hemfarden med tuktuken motte vi massor av bilar, motorcyklar, tuktuk som var pa hemvag fran ett formodligen annu blotare nyarsfirande pa stranden.

I morse fick jag forklaringen till varforvar ordinarie tuktukforare inte korde oss som overenskommet. Han hade dock ordnat en ersattare. Tuktukforarens mor hade dott pa kvallen.

Ett riktigt GOTT NYTT AAR till alla lasare av bloggen. Nu borjare aven nedrakningen for oss.