Reseguiden myntade uttrycket templed-out, dvs ungefar uttemplad. Imorse skrattade jag at uttrycket, nu forstar jag vad de menar… Uppstigning halv 5, tuk-tuken hamtade oss kl 5, en liten tur i morker och sen fick vi se Angkow Wat, det mest beromda av de Kambodjanska templena framtrada i ljuset fran soluppgangen, men det var bara borjan, sen var det Bayontemplet, efter det Elefanttemplet, efter det det hogsta templet (jag har redan glomt vad det hette), sedan nagra tempel till innan vi avslutade med Thom Rep (eller nat) som ar templet med Indiana Joneskansla, stora tradrotter har helt tagit over ett tempel, och stenarna ligger overallt, mycket haftigt! Johanna och Fredrik tyckte det var haftigt men Johanna var den som blev uttemplad forst, sedan jag och Fredrik, sedan Akki och Carina. Jag tror fortfarnde att Peter skulle klarat av ett par tempel till, men sa ar han ocksa den som ar trogast:) Imorgon blir det sovmorgon och slapp i poolomradet.

Maten och vadret ar unerbart, hoppas ni har det lika bra!

/Ola med storfamilj