Morgontimmarna ägnades åt att kommunicera med Thai Airways som hade en sanslös telefonkö – men till slut bekräftade att flyget den 11 december går helt planenligt smiley

Därefter fick Akki och jag en smärre chock av hotellet i PhnomPehn som inte hade några rum – hotellet är fullbokat. Det enda vi ville var att bli hämtade vid flygplatsen. Efter en syrlig epost smileytill dem kom de dock snabbt tillbaka och bekräftade våra rumsbokningar.

Promenaden därefter gick idag inte till stranden som brukligt utan till biblioteket. Där botaniserade jag länge och väl. Det blev en tung vandring hem. Nästa fem kilo böcker. Dessutom har jag utverkat extra lånetid för att slippa böter!smiley

Nu puttrar ärtsoppan sedan en timme på spisen – trots att det inte är torsdag. Men det är ärtsoppeväder och timjandoften sprider sig i huset. Men det får bli en morot innan för att ladda på karotinförrådet så att det kan bli lite solbränna i sinom tid.