Hej

Jag kunde inte skriva ngt igar pga att jag inte hade nagra kontanter… 🙂

Igar sa gjorde jag ytterligare ett par dyk. Dyken blir battre och battre hela tiden. Sikten blir gradvis battre hela tiden. Och med det lite mer farger (ave om det fortfarnde inte kan jamforas med for 6-7 ar sedan).

Jag far se om jag gor fler dyk eller om jag ar fardig pa den fronten. Det blev bra mycket mindre dyk an planerat 🙁

Jag lamnar Koh Tao den 9 dec. for aterresa mot Bangkok och Sthlm. Kanns trist att behove tanka pa hemresan redan. Tiden har gatt fort har.

Nu pa morgonen sa duggregnar det faktiskt (!). Sa idag blir det val lite massage och ligga under tak och lasa fardigt ytterligare en bok. Men jag klagar inte. De senaste dagarnas varma, skona och harda sol har tagit. Dessutom har jag redan borjat fjalla pa ryggen.. 🙁

Over and out

/J