Konstitutionsdomstolen har upplöst ett av regeringspartierna och premiärministern har fått avgå (och får inte återvända till politken de kommande fem åren). Ockupanterna på den internationella flygplatsen är på väg att lämna terminalen. Det är ännu oklart när flygningarna kan återupptas. Thaiair kommer enligt sin hemsida att börja med enstaka flyg från Phuket.

Här i Höllviken är inga mygg – just nu – däremot andra terrorister, som blivit en sådan plåga att en kommunpolitker, som önskat undersöka möjligheterna för Vellinge att ta emot ett par flyktingbarn, blivit så illa trakasserad att han valt att avgå. Det är lika illa som motdemonstranterna i Lund som ger KarlXII anhängarna alltför mycket våldsam uppmärksamhet i stället för att argumentera.

Regnet strilar ner och jag blir rejält blöt efter en timmes promenad på stranden.