Hej igen!

Forsta dyket avklarat… varmt vatten men tyvarr alldeles for dalig sikt. Det ar ju lite fortfarande av monsun kvar har och vattnet ar oroligt, men imorgon skall jag nog pa det igen pa en annan divesite.

Men som det ser ut nu sa kommer jag nog lamna Koh Tao faktiskt. Vadret ar bra.. men solen kunde fatt visa sig lite mer. Ni far garna tipsa mig (ni som har snabbt internet!!) var man skall ta vagen i Thailand. Var solen lyser mest just nu.

Jag har last ut tva bocker redan och far mycket vilat i varmen och med god mat. Fruktsalladen ar hur god som helst har. Varfor smakar det inte lika bra i Sverige?!?!

Annars inte sa mycket att rapportera just nu. Jag skall nu ivag pa min tredje massage for resan. 150 kronor for TVA timmars massage… Det ar billigt.. Det kan man inte saga ngt annat om.

Rock on!

/J