Hej allihopa

Antligen ar jag framkommen till Koh Tao efter 36 timmar pa resande fot med mycket dalig somn rakt igenom, men men… det ar val inte direkt jattesynd om mej., misstanker jag.

Landade utan att ha sett en enda militar nagonstans i Bangkok faktiskt, dar jag ocksa slog do pa lite tid genom att ga pa massage…ohboy vad jag kommer slosa mycket pengar pa massage dessa veckor. Min rygg behover det saaaa mycket.

Batfarden till Koh Tao var daremot en liten pars. Extremt vagigt och efter bara ett 5 minuter borjade flera passagerare stalla sig utomhus for att… tja… latta pa trycket.. efter 30 min… var det min tur.. Kande mig genast battre genom tt bara fa lite frisk luft… men eftr ytterligare 10 min.. sa kom illamaendet valdigt snabbt tillbaka. (och detta trots ett sjosjukepiller!)… och jag spydde overrelingen! smiley Det var ca 30 personer (1/3 av besattningen) som gjorde mej sallskap i denna ovning… 🙂

Men sa fort jag kom iland gick det sjalvfallet over. Och somnade mer eller mindre pladask i sangen nar jag kom fram. Ojojoj.. vad Koh Tao har forandrats sedan senast… men jag maste fa fundera over om det till de samre eller battre. Den hyfsat pitoreska on har blivit ganska exploaterad, men jag har sett for lite for att egentligen gora den slutgiltiga bedomningen.

Men jag har intagit min forsta fruktsallad och Chicken Green curry och sitter pa ett cafe som skryter om det snabbaste internet i staden.. och isafall ar det riktigt illa… 🙂

Mu ska jag bara lara mig ett nytt tangentbord och sprak utan de tre sista bokstaverna.. 🙂

Men jag har det bra aven om vadret kunde vara lite battre. Men den ar lovat battre vader harframover.

Over and out /J