Nu är jag inte så gråhårig längre. Mitt gråa hår är mycket kortare och min barberare berättade att han nu fick allt brådare tider. I alla meningar gamla kunder började återvända efter långa uppehåll. Eftersom det idag är årets första försommardag frös jag inte ett dugg om öronen när jag cyklade ner till Ribban för att njuta av den nya friheten och det vackra vädret.

Nu väntar vi otåligt på att publik kan börja släppas in på MFF:s hemmamatcher, att konserter och teaterföreställning kan ses irl och inte bara streamas.  Till dess får jag nöja mig med att tulpaner, hyacinter och mycket annat börjar blomma i Pildamms- och Kungsparken. Akki är i fullgång med att planera färgsättningen, möbleringen och planteringen på balkongen. Det är ett mer behärskat projekt än trädgården i Höllviken och dessutom en lagom distraktion idag när hon fått ytterligare en spruta i ögat mot sitt glaukom.