I torsdags ringde vårdcentralen. De behövde ändra tiden för andra sprutan. De hade problem med leveransen av vaccin! Den skulle bli försenad? Vårdcentralen ville boka ny tid? Plötsligt stod tiden stilla! Snart började den ticka igen. Tiden ändrades från 9.55 till 15.25 – idag. Det kunde vi stå ut med. Nu har vi båda fått andra silen och är höga och mycket nöjda. Livet kan peu à peu återvända. Om en vecka har vaccinet fullt ut verkat! Då så …

Det första jag då ska göra är att besöka min barberare. Jag har inte varit så här långhårig sedan min konfirmation. Ingen som jag numera umgås med har sett mig så här långhårig – och så här gråhårig. De grå tinningarnas charm hänger som vitmossa ner över öronen och även om det är en liten bit kvar till hästsvans kan jag kamma en ankstjärt i nacken och nästan se ut som en advokat som är minst lika skum som de han försvarar.

till helgen är alla välkomna att besöka oss. Vi bjuder på middag. Ställ er i kö.