Som vanligt vid resor är det mycket väntan. Väntan på buss 300 till Hyllie. Väntan på tåget till Kastrup. Ännu mer väntan på Kastrup eftersom vi var ute i god tid och säkerhetskontrollen gick ovanligt snabbt. Till slut väntan i Nice på bussen som tog oss till Cannes. Men vi kom fram utan några incidenter till den aspegrenska lägenheten. Klockan var då nästan tolv på natten när vi slog på elektriciteten i lägenheten och tog våra nybäddade sängar i besittning.

Det blev en lång sovmorgon innan vi kom ur bingen. Vi bryggde kaffe till oss innan vi gav oss ut för att skaffa bröd, smör, ost, pålägg, mjölk etc. De var vårvärme i luften även om det tog ett par timmar innan solen bröt igenom molnen. Stärkta av frukosten på den spatiösa balkongen med utsikt över Medelhavet blev det en promenad längs stranden upp till filmfestivalpalatsen och turistinformationen så att de kommande dagarna kan planeras. På hemvägen inhandlades ostron och vin.

Här kommer vi att trivas!