Dublin, Ohio 2015-10-05

I lördags var vi på hockeymatch – sista försäsongsmatchen för Bluejackets. Vi hade platser närmast rinken snett bakom ett av målen. Det gav möjlighet för Akki och Anki att leva ut och banka på plexiglaset när Bluejackets gjorde mål. Det blev många gånger eftersom Bluejackets vann med 7-1.


Annars var det mest anmärkningsvärda de lättklädda tjejer som i reklampauserna skyfflade isen fri från lös is. Det hade inte varit politiskt korrekt hemma i Sverige. Kvinnorna hade krävt hälften lättklädda män.

Innan på dagen hade Kent (och jag) följt Buckeyes första seriematch i fotboll (amerikansk). Buckeyes vann. Trist att MFF inte kunde matcha de resultaten.

Igår var det stor grillfest i den Larssonska trädgården med Chris, Ben, deras barn och Chris svärföräldrar. Det var en varm och skön sensommardag. Kent grillade, barnen småstojade och vi vuxna pratade en hel del om amerikansk politik. Kvällen avslutades medan mörkret föll vid den öppna brasan i trädgården. Där grillades det (och brändes) marshmallows så att magarna stod i alla fyra väderstrecken – för dem som gillar marshmallows.

En perfekt avslutning på tre innehållsrika och spännande veckor.

Idag återstår bara packning och hemresa.