Efter allt festande börjar vardagen rulla på igen. Promenaderna längs stranden har återupptagits i full omfattning. Resterna efter gästerna är uppätna, Malmöfestivalen är över, Akki har återupptagit skånskt yllebroderi, Fredde och jag har planerat höstterminen, MFF har utan storspel en hygglig ledning i allsvenskan (och vinst imorgon mot Salzburg är en högoddsare), kulturaktiviteter håller på att bokas: MNBB på måndag, litteraturjunta på tisdag, surströmming den 11 sept, Six drummers den 20 sept, 4 okt en pjäs om Tingsten på Stadsteaterns Lilla scen som uppladdning inför AIK-MFF på söndagen i Stockholm.

Så det gäller att ligga i här hemma – och då inte i sängen. Gräsmattan har blivit klippt och räfsad så att den förhoppningsvis kan bli återställd; men inte minst tujahäcken har fått en mer än välbehövlig klippning och slutligen ”vår del” av grannens björkhäck. Allt detta resulterade i ännu mera klipp för att få ner klippet i plastpåsar som i sinom tid ska transporteras till återvinningsstationen.

Som vanligt inga klipp på börsen – bara träningsvärk i armar och händer (mina arma händer).