Tack för er målande beskrivning av ert liv i bortre Asien, även här i främre Skåne går livet vidare om än i mindre ovana miljöer.
Helgen inleddes med att vi bjöd Jan&Lotta på hemgjorda tortelloni i tomatsås som gjorde succe, därefter lite god whisky och en hel del kortspel.
Lördagen inleddes med att Johannas fotbollslag spelade invigningsmatch på det nya konstgräset på Bäckagårdens IP. Resultatet lämnar vi därhän, men kommundelspolitikerna bjöd på gratis korv och kaffe som värmde den kylslagna publiken. På eftermiddagen var det återigen cup på konstgräset i Nils Holgerssonhallen i Skurup. Även denna vecka tog Husie IF P97 hand on guldpokalen, dock inte med det lag som Fredrik spelade i.
Söndagen handlade mest om återhämtning förutom ett välbehövligt besök på Limhamns kyrkogård för hela familjen för att skänka våra gamla nära och kära en tanke i höstrusket. Svärmor kom över och delade söndagsmiddagen med oss som bestod i ungsbakad torsk med de obligatoriska tillbehören skirat smör och pepparrot.

Förberedelserna för rivningen av vårt uterum fortskrider, men byggar-Bengt är upptagen fram till Lucia, så vi får hoppas att vintern håller sig borta ytterligare några veckor!

/Ola