Vi har nu sett elefantfamilj pa nara hall, lejonfamilj pa nara hall, en noshorningfamilj, en skadad leopard i en mycekt stor inhangnad och till slut en familj vattenbufflar. Allt otroligt imponerande. Dessutom har vi givetvis sett antiloper, zebror, giraffer, massor med faglar och vaxter. Det har varit till att stiga upp kl 5 pa morgonen (innan gryningen och innan frukost) for att ge sig ut pa spaning i en oppen jeep. Det har sedan varit en eftermiddagstur fran kl 4 fram till dess att det blivit morkt vid halv sjutiden pa kvallen. Det har blivit en hel del bra bilder. Vi har sovit i taltliknande hus men med dusch och toa. Det har varit intensiva dagar dar varmen varit over 30 grader och inte mycket svalare pa natten.
Vi har nu kommit till sydkusten med flyg till en stad som heter George och vidare till en liten ort som heter Knysna. Vi ska nu stanna har ett par dagar. I natt har det regnat och det ar nu mulet och lite svalt (dvs. runt 20 grader).

Och sa antligen – en SM-segrare i familjen! Det var efterlangtat. Grattis till Dig Jens och det var ju skont att Du inte kom till varre skada. I tv-nyheterna och pa sporten i tidingarna ar det lika tyst om resultaten fran Vinter-OS som fran veteran-SM. Det ar desto mer om cricket och fotbolls-VM.

Halsingar till er alla fran
Peter o Akki