Äntligen!
Efter mycket åkande i buss, och ett par dagars kulturupplevelser vid tempel är vi äntligen vid stranden!
Efter en något orolig natt där Ola hade frossa och barnen hade svårt att sova i värmen kom vi upp vid halv tio tiden och åt en fin frukost med omelett och bacon och färskpressad juice.
Kort därefter gick vi de 150 meterna ner till stranden och letade upp solstolar. Första doppet är alltid härligt, ca 28 grader och kav lugnt vatten! Fruktförsäljarna och massagetanterna slogs om vår gunst men vi var svårflörtade till en början, men sen köpte farfar en stor ananas för 2 dollar utan att pruta, fy skäms! Vi har även provat rambutanfrukten, ett kilo för en dollar efter en stunds prutande, frukttanten svor långa verser efter oss när hon lämnade våra solstolar, hon gillade tydligen inte prutande turister trots att hon gjorde en bra affär.
Ikväll ska vi gå till en restaurang ett par kvarter bort som en bofast svensk har rekommenderat oss. Hoppas allt väl i Sverige trots dramatiken i Skåne!

/Ola