..for dom biter fan inga thailandare!.. Det ar bara vastlanningar som blir sa till den milda grad bitna att det ibland ser ut som om man har fatt flera extra muskler pa vaden eller pa armen..

Annars har det varit en extremt solig, varm och harlig dag… man har knappt fatt last nagot alls eftersom man hela tiden var tvungen att svalka sig i det 28-29 gradiga vattnet…. som knappt svalkar….

Det verkar bli alltbattre i BKK ocksa. Jag gick forbi en hydda idag som hade pa TV..man sag att det var nagon allvarlig snubbe i militarklader och att thailandarna var valdigt fokuserade… men efter farfars senaste rapport sa verkar det ju ha lost sig till jag ska aka.

Jag fick annars tva SMS av Thaiair om att dom hade bytt flygplats (som jag glomt nu vad det var…)… men da hinner val det andras tillbaka till jag ska aka om en dryg vecka (oups.. har tiden gatt sa fort redan?!)

Nu ska jag ata…

Ha det sa bra.